Portallogin

AXXAZ Europa- en wereldwijd

wereldwijdAXXAZ Europe GmbH combineert eenvoud met kwaliteit. Voor medewerkers en klanten is er één regionale vestiging, die u toegang verschaft tot ons netwerk van professionals in elk Europees land. AXXAZ kan in elk land van Europa opleiden, rekruteren, aanstellen en loon afrekenen, omdat AXXAZ daar deelnemingen of exclusieve samenwerkingsverbanden heeft.


Inmiddels rekruteert AXXAZ wereldwijd en heeft eigen agentschappen in o.m. Australië, Canada, Egypte, Gaza, Filipijnen, Jordanië, Nigeria, Indonesië, Oekraïne, Rusland, Marokko, Libië en Tunesië. Ook levert AXXAZ Europese medewerkers wereldwijd buiten Europa, waarbij zowel medewerker als klant geholpen worden met complexiteit van internationale verloning.

AXXAZ biedt medewerkers en klanten “grenzeloze” kansen

Naast de noodzakelijke vergunningen, certificeringen, lidmaatschappen en afspraken met de plaatselijke belastingdienst en sociale verzekeringsinstellingen, weet AXXAZ ook juridisch en fiscaal vakkundig invulling te geven aan internationale bemiddeling en beloning. Door onze oprechte belangstelling voor de medewerker en klant als mens, voor diens werkplek, diens bedrijf en cultuur, bereiken we ons hoge kwaliteitsniveau. Werken met internationale vakkrachten via AXXAZ is kiezen voor zekerheid.

Een "nieuwe" Europese arbeidsmarkt en wereldwijde arbeidsmobiliteit

Door vergrijzing en gebrek aan goed opgeleide vakkrachten is er een sterk veranderende, internationale arbeidsmarkt in Europa ontstaan, die een wereldwijde arbeidsmobiliteit op gang heeft gebracht. Binnen Europa kan men niet meer zonder internationale vakkrachten. Doe uw voordeel met AXXAZ haar kennis van de internationale arbeidsmarkt! AXXAZ werkt dáár, waar medewerkers en opdrachtgevers ons nodig hebben!


Stuur uw open sollicitatie met
uw (internationale) ambities naar

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Of bekijk onze vacaturebank

Vacaturebank